• 042 - 10 66 80
  • dv.media@helsingborg.se

Intervjuserie

Onsdagen den 9 februari var det dax att inleda 2022 med det tredje avsnittet i vår serie om dagliga verksamheter inom Helsingborgs stad.

I detta avsnittet så har vi intervjuat oss själva. Med i detta avsnittet var Carl Ingelsson handledare på DV Media, Sofie(Fia)Andersson, stödpedagog på DV Media samt Pernilla som är deltagare på DV Media.

Poddvärd detta avsnitt var Fredrik.

(Pga pandemin så har serien varit tvungen att läggas på is under en period men nu när omständigheterna har förändrats så kan vi återigen fortsätta vårt arbete med vår podcast!)

Torsdag 5 Mars 2020 var det dags för den andra podden i vår serie om dagliga verksamheter i Helsingborg.

Vi bjöd in Paulina stödpedagog och arbetsanpassare på Navigator.

I podden medverkade även Isak som har fått praktik på Coop Väla med stöd från Navigator. ( Navigator är en verksamhet som samarbetar med olika lokala företag. )   Poddvärd var jag ( Fredrik ) och som sidekick handledaren Christoffer

Paulina och Isak berättade hur Navigator kan hjälpa personer med olika funktionsvariationer att komma ut i praktik, arbete eller utbildning.

Detta är den första intervjun i en serie där vi bjuder in olika dagliga verksamheter inom Helsingborgs stad för att berätta om sitt arbete.

Fredagen den 31/1 bjöd vi in Andrea från Ateljé City och Fia som är stödpedagog både på Media och Ateljé City.

 

På DV Media använder cookies (kakor) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att klicka vidare godkänner du att vi använder cookies. 

Skip to content