DV Media

Daglig verksamhet i Helsingborg

Angående filmvisningen på Dunkers den 11 November 2021 gjorde Christine Brorsson, kommunikatör på vård- och omsorgsförvaltningen, en artikel om hela evenemanget samt en intervju med Christopher. Den låg först på Helsingborgs intranät, men vi tyckte det var en fin artikel som ger lite bakgrund och kompletterar det hela, så vi lägger ut den här nu. Den finns också på Vof:s externa hemsida nu samt på Linkedin.

Filmen kommer också att visas på Tema Funktion på Dunkers kulturhus, och vem vet, kanske i andra sammanhang framöver också.

 Hela artikel och intervjun med Christopher
Flaggis videor

Flaggis har skapat en informationsvideo till vår Youtubekanal som på ett enkelt och lättbegripligt sätt förklarar vilka vi är och vad vi håller på med här på Media.

Flaggis har skapat en video där han själv figurerar som nyhetsuppläsare och väderpresentatör.
Språket är en blandning av Svenska och Danska.
Videon har filmats i Medias studio, och dessutom har Flaggis själv redigerat den.

Mikaels videor
Mikael Nilsson har skapat en ny video, och denna gång vill han ta upp och belysa den Machokultur som ofta finns hos killar men också mellan tjejer.
I videon berättar Micke bland annat om sina egna erfarenheter i ämnet.

Mikael Nilsson har skapat en video om psykisk ohälsa. I videon berättar Micke själv om sina egna erfarenheter och upplevelser av hur det är att känna sig annorlunda. Videon har Micke filmat här i vår studio.

Mikael Nilsson har gjort en video, en konversation med sig själv där han spelar både man och kvinna, en dialog om vad de ska ha för mat. Mikael har filmat själv och videon är inspelad här på Media. 

Micke N. har skapat en kort komisk video där han spelar mot sig själv i olika roller, därefter har Micke redigerat ihop tagningarna som är filmade på greenscreen i videredigeringsprogrammet Adobe Premiere Pro.

Rulla till toppen
Accessibility