• 042 - 10 66 80
  • dv.media@helsingborg.se

Film

Angående filmvisningen på Dunkers den 11 November gjorde Christine Brorsson, kommunikatör på vård- och omsorgsförvaltningen, en artikel om hela evenemanget samt en intervju med Christopher. Den låg först på Helsingborgs intranät, men vi tyckte det var en fin artikel som ger lite bakgrund och kompletterar det hela, så vi lägger ut den här nu. Den finns också på Vof:s externa hemsida nu samt på Linkedin.

Filmen kommer också att visas på Tema Funktion på Dunkers kulturhus i januari, och vem vet, kanske i andra sammanhang framöver också.

Flaggis har skapat en informationsvideo till vår Youtubekanal som på ett enkelt och lättbegripligt sätt förklarar vilka vi är och vad vi håller på med här på Media. 

Flaggis har skapat en video där han själv figurerar som nyhetsuppläsare och väderpresentatör.
Språket är en blandning av Svenska och Danska.
Videon har filmats i Medias studio, och dessutom har Flaggis själv redigerat den.

Micke N. har skapat en kort komisk video där han spelar mot sig själv i olika roller, därefter har Micke redigerat ihop tagningarna som är filmade på greenscreen i videredigeringsprogrammet Adobe Premiere Pro.

På DV Media använder cookies (kakor) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att klicka vidare godkänner du att vi använder cookies. 

Skip to content