• 042 - 10 66 80
  • dv.media@helsingborg.se

Broschyrer och diverse texter

Musiken förr var inte bara musik utan blev för många unga även en unik livsstil.

Det är någonting speciellt med den musiken som gjordes förr som dagens musikskapare aldrig lyckas att återskapa. Musiken förr hade ett speciellt signum som gjorde att den fastnade när man hörde den, både när det gäller texterna och musiken.

Orden och tonerna smälte samman på ett unikt sätt.

I den här broschyren kommer ni att få följa med på en resa tillbaka i tiden och återuppleva artisterna och låtarna som för evigt har skrivit in sig i historieböckerna och blivit odödliga klassiker. Jag hoppas att du som läser denna skrift kommer att upptäcka eller återupptäcka en unik musikstil från 50 talet en unik epok i musikhistorien.

Trevlig läsning och mycket nöje!

 

 

Erik Myhrvold som är motorcykelfantast och själv äger en Harley Davidssonmotorcykel som han ofta gör resor med både ensam och tillsammans med andra ville ta reda på mer om detta klassiska motorcykelmärke. 

Nyfikenheten ledde till att han skrev denna blandade broschyr som innehåller både fakta, historia och några udda motorcykelmärken / Modeller.

Erik har lagt ner mycket jobb på sitt projekt och här kan ni läsa den färdiga broschyren genom att klicka på länken nedan.

I år när vi inte kan åka utomlands får vi passa på att upptäcka vårt eget land och vårt eget landskap Skåne.

Erik Myhrwold har valt att göra en broschyr om Skåne Sveriges sydligaste landskap.

Runtom i landskapet finns många spännande och lite udda platser som jag gärna vill belysa för att fler ska upptäcka och få glädje av dem berättar Erik.

Elin Börts har gjort ett litet häfte med information om några av våra vanligaste diamanter.

Diamanter har alltid fascinerat mig berättar Elin, det finns så många olika diamanter runt om på jorden och ingen är den andra lik, både när det gäller färg och form berättar hon. Med den här broschyren så vill jag gärna hjälpa till att sprida min kunskap om diamanter till andra säger Elin.

Erik Myhrwolds broschyr om Lillehammer

Erik Myhrwold ville göra en informationsbroschyr, en liten hjälpreda om man vill besöka den norska staden Lillehammer. Staden som bjuder på vacker natur, god mat och många trevliga möten, Lillehammer är även staden som arrangerade vinter OS år 1994.

Erik Myrhvolds projekt om H.O.G - Harley Owners Group.

Erik Myhrwold har arbetat med ett nytt projekt, nämligen att skriva om sin motorcykelklubb H.O.G i Helsingborg.

 

Erik Myhrvolds drömresa längst Route 66

Erik Myhrvold har en dröm som han gärna skulle vilja förverkliga nämligen att få färdas på en av Amerikas mest klassiska vägsträckor nämligen Route 66.

Han har därför skapat en rese och informationsbroschyr där han i korthet berättar om vad man kan göra, se och uppleva längst vägen mellan Chicago och Los Angeles. 

Att vara kille och må dåligt, utan att veta om att man har en funktionsnedsättning

Jag heter Michael och ska i den här texten berätta om hur jag mådde när jag växte upp, samt om hur jag fick den hjälp jag behövde.

Alla kan må dåligt, men hur är det att må dåligt och samtidigt som man har en funktionsnedsättning? Och samtidigt som man inte vet om att man har en funktionsnedsättning?

Det får ni reda på i den här texten, samt vad man ska göra om man känner likadant. Jag hoppas ni kan lära er någonting av mina erfarenheter!

 

Erik Myhrvolds broschyr om vägar in och ut Helsingborg

Jag kör motorcykel och har gjort en broschyr lite om vägar ut och in Helsingborg.

Det finns många vägar att köra in och ut Helsingborg. För dom som snabbt vill komma in och ut Helsingborg kan välja dessa vägar och för dom som vill uppleva natur och andra vägar går det mycket bra att köra dessa. På småvägar går det att stanna och uppleva olika sevärdheter och på mycket trevliga ställen, som t.ex. fika, besöka museer osv.

Min förhoppning är att du som brukar köra ut och in Helsingborg kan få glädje av denna broschyr.

Trafikregler i Europa

Vi i Sverige reser mycket även utanför vårt eget lands gränser, och även om det svenska körkortet gäller i hela världen, så finns det stora skillnader när det kommer till kapitlet om trafikregler.

Dessa skiljer sig mer eller mindre åt beroende på vilket land man färdas i. Erik Myhrvold valde därför att undersöka detta närmare och resultatet har nu blivit en broschyr som sammanfattar olika skillnader men även vissa likheter mellan de Europeiska länderna. 

 

På DV Media använder cookies (kakor) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att klicka vidare godkänner du att vi använder cookies. 

Skip to content