• 042 - 10 66 80
  • dv.media@helsingborg.se

Video

Flaggis har skapat en informationsvideo till vår Youtubekanal som på ett enkelt och lättbegripligt sätt förklarar vilka vi är och vad vi håller på med här på Media. 

Flaggis har skapat en videoserie i flera delar med tydlig inspiration från Starwars, Flaggis spelar olika galna karaktärer mot sig själv.
Flaggmans signum är hans säregna dialekt där han mixar Svenska och Danska. En dialekt som vi har börjat att vänja oss vid numera.

Flaggis har skapat en video där han själv figurerar som nyhetsuppläsare och väderpresentatör.
Språket är en blandning av Svenska och Danska.
Videon har filmats i Medias studio, och dessutom har Flaggis själv redigerat den.

Flaggis har skapat en trailer till ett nytt tv-spel som han valt att kalla ” Final Media VII.”

Han har skapat trailern i Adobe Premiere Pro med material som han har spelat in själv ifrån spelet ” Final Fantasy VII.” Sedan har han bytt ut spelets karaktärer mot personalen på DV Media.

Hoppas ni gillar den avslutar Flaggis.

Flaggis har skapat ännu ett kort videoklipp där han själv medverkar i en reklamfilm för den påhittade produkten ” F IN A TUBE ” produkten skall hjälpa en att bli uppiggad när man har en dålig dag eller för stunder när allt är tungt och meningslöst i livet,

Micke N. har skapat en kort komisk video där han spelar mot sig själv i olika roller, därefter har Micke redigerat ihop tagningarna som är filmade på greenscreen i videredigeringsprogrammet Adobe Premiere Pro.

På DV Media använder cookies (kakor) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att klicka vidare godkänner du att vi använder cookies. 

Skip to content