• 042 - 10 66 80
  • dv.media@helsingborg.se

Nytt domännamn

Från SIA Media till DV Media

Nu har vi ändrat adress på vår hemsida, numera har vi en egen domän, dvmedia.se. Detta är vi glada för, det är det sista bytet från vårt tidigare namn SIA Media. Även tillägget OiH (Omsorg i Helsingborg) skulle bort, så nu är det alltså dvmedia.se som gäller. Dock har detta medfört ett problem. I alla våra nummer av Exo har vi ju läst in artiklarna och skapat en QR-kod som man kan scanna med mobilen och på så sätt få artikeln uppläst. Detta funkar inte längre, QR koderna går till den gamla hemsidan.

 

Vi kan tyvärr inte bara ändra detta, då tidningarna ju är tryckta och pdf-versionen likaså. Vår lösning är att vi har lagt nya QR-koder på vår nya hemsida som länkar till artiklarna i alla nummer av Exo, om man alltså vill få artiklarna upplästa. Mer kan vi inte göra. Från och med kommande nummer är givetvis länkarna rätt igen, kopplade till vår nya hemsida dvmedia.se.

 

På återseende/återhörande

DV Media

På DV Media använder cookies (kakor) för att webbplatsen ska fungera på ett bra sätt för dig. Genom att klicka vidare godkänner du att vi använder cookies. 

Skip to content